about_us_img1

KINGTONE JIMTOM

Misi

Nyayogikeun produk sareng jasa anu saé sacara teras-terasan, Nyambungkeun dunya kalayan lancar!

Visi

Janten panyadia téknologi komunikasi nirkabel sareng solusi!

Konsép

Kualitas emas, meunang dunya.

Sumanget

Jalma berorientasi, téknologi mimitina; persatuan sareng kerja keras, dedikasi sareng inovasi.

Filsafat

Inovasi kontinyu, kualitas ungguls.

Nilai Produksi

Terus-terusan nyiptakeun nilai, sadar win-win jangka panjang kerjasama sareng konsumén, supplier, karyawan sareng shareholder.