bg-03

Solusi na

  • ICS Repeater System

    Sistem Repeater ICS

    Kingtone ICS Repeater digunakeun pikeun ekstensi sinyal sinyal GSM, DCS, atanapi WCDMA khusus pikeun aplikasi luar. ICS Repeater tiasa ngabolaykeun sinyal umpan balik multi-jalur sacara langsung ku ngagunakeun téknologi prosesor sinyal digital sareng nyingkahan gangguan kusabab teu cukup isolati ...
    Maca deui
  • Cellular repeater for In-building coverage

    Repeater sélulér pikeun sinyalna Dina-gedong

    Kumaha Sistem Repeater Kami Nganggo Ngalangkungan anteneu anu tinggi ditempatkeun dina rohangan hateup atanapi daérah anu sayogi sanés anu tiasa kami candak bahkan sinyal luar anu paling lemah anu lemah pisan nalika lebet kana gedong. Hal ieu dilakukeun ku ngarahkeun anteneu kami ka arah mastaka panyadia jaringan lokal. Saatos t ...
    Maca deui
  • Oilfield coverage solutions

    Solusi sinyalna oilfield

    Solusi sinyalna oilfield, Kanggo langkung jelasna, mangga ngahubungan kami ngalangkungan email: info@kingtone.cc
    Maca deui
  • Cakupan jaringan komunikasi seluler umum

    Cakupan jaringan komunikasi mobile umum, Kanggo langkung jelasna, mangga ngahubungan kami ngalangkungan email: info@kingtone.cc
    Maca deui
  • Solusi komunikasi nirkabel Pulisi Kehutanan / Seuneu

    Solusi komunikasi nirkabel Pulisi Kehutanan / Seuneu, Kanggo langkung jelasna, mangga ngahubungan kami ngalangkungan email: info@kingtone.cc
    Maca deui
  • Solusi buktina pulisi

    Solusi buktina pulisi, Kanggo langkung jelasna, mangga ngahubungan kami ngalangkungan email: info@kingtone.cc
    Maca deui
  • Solusi komunikasi manajemén properti ageung

    Solusi komunikasi manajemén properti ageung, Kanggo langkung seueur detil, mangga ngahubungan kami ngalangkungan email: info@kingtone.cc
    Maca deui
  • Solusi interkom pidéo pikeun gedong calakan

    Solusi interkom pidéo pikeun gedong cerdas, Kanggo langkung jelasna, mangga ngahubungan kami ngalangkungan email: info@kingtone.cc
    Maca deui