about_us_img1

Kingtone didirikeun taun 2006, tempatna di Pangkalan Komunikasi gelombang mikro tina Rencana Obor Nasional di Quanzhou, Cina. Éta mangrupikeun pabrikan anu khusus ngahususkeun bidang komunikasi alat gelombang mikro sareng didaptarkeun pikeun R & D, pabrik, jasa sareng jasa komponén aktif pasip sareng aktif gelombang mikro, parangkat lunak stasiun radio, monitoring komunikasi sareng produk internét.

Produk unggulan kami nyaéta:

Walkie Talkie: VHF / UHF Genggem atanapi Radio Mobile;
Produk Kaamanan: Jammer, IMSI Catcher, System Alarm; Repeater (Booster): TETRA, IDEN, CDMA, GSM, DCS, PCS, WCDMA, LTE;
Kami ngajamin produk sareng jasa kualitas luhur. Dina Kingtone, urang teraskeun ngudag inovasi téknis sareng jasa pikeun silih hasil.
Kami ngabagéakeun pamundut OEM & ODM!

Kingtone beurat nanem modal pikeun R&D, inovasi, sistem kontrol kualitas pikeun menangkeun produk anu saé sareng reputasi brand anu saé. Kami parantos ngahontal tujuh sertipikat hak cipta parangkat lunak anu didaptarkeun ku Biro Hak Cipta Propinsi sareng ngalirkeun sistem manajemen mutu ISO9001: 2008. Opat Merek parantos didaptarkeun ku Biro Mérek Dagang Nagara sareng kami parantos diaku salaku "perusahaan téknologi inovatif sareng luhur" ku Fujian Élmu sareng Téknologi Departemen di 2010. Produk kami seueur dianggo dina komunikasi mobile, radio sareng televisi, kaamanan umum, kontrol seuneu , karéta api, listrik, pertambangan sareng lapangan sanésna; produk utama nyaéta repeater GSM, repeater CDMA, CDMA450 repeater, repeater IDEN, repeater TETRA, repeater DCS, repeater PCS, repeater PHS, repeater TD-SCDMA, repeater WCDMA, repeater FDD-LTE, repeater TDD-LTE, repeater WiMAX, MMDS repeater, MUDS repeater, repeater TV digital, repeater VHF / UHF pikeun sistem DMR / dPMR / TETRA / PDT.

Kingtone keukeuh sumanget "jalma-berorientasi, téknologi mimitina, persatuan sareng narékahan, inovasi sareng dédikasi" sareng konsép kualitas "kualitas emas meunang dunya" pikeun teras-terasan nyayogikeun produk sareng jasa kualitas anu hadé pikeun konsumén urang.

Kami tulus daék kerjasama sareng anjeun. hayu urang kéngingkeun waktos sasarengan!