product_bg

Sinyal telepon sélulér 10W GSM 900 ICS Wireless Repeater

Pedaran pondok:

Pambuka Aplikasi & skénario Mainfeature Spésifikasi Bagian / Garansi GSM 900 ICS Repeater 10W Kingtone GSM ICS Repeater (Sistem Pembatalan Interferensi) mangrupikeun jinis repeater RF single-band anu sacara otomatis tiasa ngadeteksi sareng ngabolaykeun sinyal gangguan anu disababkeun ku ayunan eupan balik RF antara Donor sareng Anteneu Liputan sacara real waktos ku nganut téknologi DSP (Digital Signal Processing). Éta tiasa teras-terasan sareng stabil ngabolaykeun sinyal gangguan sareng janten ...


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    • Bubuka
    • Mainfeature
    • Aplikasi & skénario
    • Spésifikasi
    • Bagian / Garansi

    GSM 900 ICS Ngulang10W Kingtone GSM ICS Repeater (Interferensi Cancellation System) mangrupikeun jinis repeater RF single-band anu sacara otomatis tiasa ngadeteksi sareng ngabolaykeun sinyal gangguan anu disababkeun ku osilasi umpan balik RF antara Donor sareng Antenna Liputan sacara langsung ku ngadopsi DSP (Digital Signal Ngolah) téknologi. Éta tiasa teras-terasan sareng stabil ngabolaykeun sinyal gangguan sareng diadaptasi kana sagala parobihan di lingkungan RF sakurilingna (kalebet objék anu tetep sareng sélulér)

    Mainfeature
    Fitur Utama
    Pembatalan sinyal gangguan sacara real-time (kalebet fading multi-jalur, sinyal umpan balik) ;
    ◇ fungsi ICS pikeun nyegah osilasi diri, Ningkatkeun kauntungan sareng jangkauan cakupan, sareng ngirangan sarat isolasi antara anteneu donor sareng anteneu sinyalna
    ◇ Pamilih saluran digital anu pilih pisan tiasa ngolah 12 saluran sakaligus ;
    ◇ Jaringan ngatur fungsi monitoring jauh ;
    Technique Téhnik terpadu kalayan kinerja anu dipercaya;
    Monitoring Pemantauan lokal sareng jarak jauh (opsional) kalayan alarm kasalahan otomatis & kadali jarak jauh;
    Design Desain cuaca pikeun instalasi sadaya-cuaca;
    Aplikasi & skénario
    Aplikasi:
    Pikeun ngalegaan sinyalna sinyal pikeun ngeusian area buta anu sinyalna lemah atanapi henteu sayogi. Luar: Bandara, Wewengkon Pariwisata, Lapangan Golf, Terowongan, Pabrik, Distrik Pertambangan, Kalurahan jsb Indoor: Hotel, Pusat Pameran, Ruang Bawah, Pusat Perbelanjaan, Kantor, Pakét Kavling dll. Hal ieu utamina dilarapkeun pikeun kasus sapertos kitu: repeater tiasa mendakan tempat pamasangan anu tiasa nampi sinyal BTS murni dina tingkat anu cukup kuat kusabab Level Rx dina situs repeater kedah langkung ti ‐70dBm; Sareng tiasa nyumponan sarat isolasi anteneu pikeun nyingkahan osilasi diri.
    "
    "
    Spésifikasi

    Barang

    Spésifikasi
    Uplink Downlink
    Frékuénsi Gawe 890 ~ ​​915MHz 935 ~ 960MHz
    Lebar Band 7.5 7.5
    Kakuatan Kaluaran 30 ± 1dBm 33 ± 1dBm
    ALC ≥10dB
    Max. Gain 85 ± 3 dB
    Mangpaat Range Pangaturan ≥30dB
    Mangtaun Linear adjustable 0 ~ 10 dB ± 1.0dB
    10 ~ 20 dB ± 1.0dB
    > 20 dB ± 1,5dB
    Léngkah Kontrol Gain 1 dB / Léngkah
    Inband Ripple ≤2.0dB
    Gambar Noise 5dB
    Kasalahan Frékuénsi 5dB
    Precision Modulasi GMSK ≤ ± 5 × 10-8
    Léngkah Kontrol Gain Satu Unit henteu langkung ti 6,1 ° RMS & 24,5 ° puncak;

    Sistem henteu langkung ti 7 ° RMS & 28 ° puncak.

    Émisi palsu Dianggo Dina-band -25Bm / 30 kHz (Gain≤95dB)
    Working Out-band 9KHz-1GHz: ≤-36dBm / 30KHz
    1GHz-12.75GHz: ≤-30dBm / 30KHz
    Atméntasi Intermodulasi Dianggo Dina-band ≤-45dBc / 30KHz ≤-45dBc / 30KHz
    Working Out-band 9KHz-1GHz: ≤-36dBm / 30KHz
    1GHz-12.75GHz: ≤-30dBm / 30KHz
    Panekanan luar-band ± 200KHz: ≤-5dBc
    ± 300KHz: ≤-30dBc
    ± 400KHz: ≤-50dBc
    600KHz: ≤-60dBc
    Ngajempékeun & Rentang Kontrol Noise Disaluyukeun
    Tunda Sistem ≤12 urang
    VSWR ≤1.5
    Suhu sekitarna -15 ℃ -55 ℃
    Kalembaban ambient ≤95% (teu aya embun)
    Sasayogian tanaga DC + 24V ± 10V
    Kelas Perlindungan IP65
    Diménsi 59x37x22cm
    Beurat 26kg
    Bagian / Garansi
    HARANSI 1 TAHUN

    ■ panyadia contat ■ Solusi & Aplikasi

    • * Model: KT-TRP-B15-P33-B
      * Kategori Produk: 2W Tetra800MHz Band Selective Repeaters

    • * Modél:
      * Kategori Produk: Antenna Yagi

    • * Modél:
      * Kategori Produk: Produk 11

    • * Modél:
      * Kategori Produk:


  • Saméméhna:
  • Teras: