product_bg

10W PCS 1900MHz peroleh telepon sinyal panguat telepon panguat Amplifier

Pedaran pondok:

Pambuka Aplikasi Mainfeature & skenario Spesifikasi Bagian / Jaminan Sistem Kingtone Repeaters dirancang pikeun méréskeun masalah sinyal sélulér lemah, anu jauh langkung mirah tibatan nambihan Base Station (BTS) anu énggal. Operasi utama sistem Repeaters RF nyaéta nampi sinyal low-power ti BTS ngalangkungan transmisi frékuénsi radio teras ngirimkeun sinyal anu dikuatkeun ka daérah anu sinyalna jaringan henteu cekap. Sareng sinyal sélulér ogé dikuatkeun sareng dikirimkeun ka BTS v ...


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    • Bubuka
    • Mainfeature
    • Aplikasi & skénario
    • Spésifikasi
    • Bagian / Garansi

    Kingtone NgulangSistem s dirancang pikeun méréskeun masalah sinyal mobile anu lemah, anu langkung mirah tibatan nambihan Base Station (BTS) anu énggal. Operasi utama sistem Repeaters RF nyaéta nampi sinyal low-power ti BTS ngalangkungan transmisi frékuénsi radio teras ngirimkeun sinyal anu dikuatkeun ka daérah anu sinyalna jaringan henteu cekap. Sareng sinyal sélulér ogé dikuatkeun sareng dikirimkeun ka BTS ngalangkungan arah anu sabalikna

    Mainfeature
    Fitur:
    1, Pa linearitas tinggi; Keuntungan sistem tinggi ;
    2, téknologi ALC calakan ;
    3, Duplex lengkep sareng isolasi tinggi tina uplink ka downlink ;
    4, Operasi Otomatis Operasi anu merenah ;
    5, Téhnik terpadu kalayan kinerja anu dipercaya;
    6, monitoring Lokal sareng jarak jauh (opsional) kalayan alarm sesar otomatis & kadali jarak jauh;
    7, Desain Weatherproof pikeun instalasi sadaya-cuaca;
    Aplikasi & skénario
    PCS 1900 Sinyal nirkabel repeater booster Aplikasi
    Pikeun ngalegaan sinyalna sinyal pikeun ngeusian area buta anu sinyalna lemah
    atanapi henteu sayogi.
    Luar: Bandara, Wilayah Pariwisata, Lapangan Golf, Torowongan, Pabrik, Distrik Pertambangan, Kalurahan jsb.
    Indoor: Hotel, Pusat Pameran, Basement, Balanja
    Mal, Kantor, Ngepak Banyak jsb.
    Utamana lumaku pikeun kasus sapertos kieu:
    Repeater tiasa mendakan tempat pamasangan anu tiasa nampi sinyal BTS murni dina tingkat anu cukup kuat kusabab Level Rx dina situs repeater kedah langkung ti ‐70dBm;
    Sareng tiasa nyumponan sarat isolasi anteneu pikeun nyingkahan osilasi diri.
    Cakupan Solusi Instalasi Repeater
     width=
     width=
    Spésifikasi

    Barang

    Kaayaan Nguji

    Spésifikasi

    Uplink

    Downlink

    Frékuénsi Gawe (MHz)

    Frékuénsi Nominal

    1850 - 1910MHz

    1930 - 1990MHz

    Gain (dB)

    Nomer Kaluaran Kaluaran-5dB

    95 ± 3

    Kaluaran Kaluaran (dBm)

    Sinyal modulasi GSM

    33

    40

    ALC (dBm)

    Sinyal Masukan nambihan 20dB

    Po±1

    Gambar Noise (dB)

    Dianggo di-bandMax. Mangtaun

    ≤5

    Ripple in-band (dB)

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ≤3

    Toleransi Frékuénsi (ppm)

    Kakuatan Nominal Kaluaran

    ≤0.05

    Reureuh Waktos (urang)

    Dianggo di-band

    ≤5

    Kasalahan Fase Puncak (°)

    Dianggo di-band

    ≤20

    Kasalahan Fase RMS (°)

    Dianggo di-band

    ≤5

    Léngkah Pangaturan Gain (dB)

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    1dB

    Mangtaun Jajaran pangaluyuan(dB)

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ≥30

    Gain Linear adjustable (dB)

    10dB

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ± 1.0

    20dB

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ± 1.0

    30dB

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ± 1,5

    Attenuasi Antar-modulasi (dBc)

    Dianggo di-band

    ≤-45

    Émisi palsu (dBm)

    9kHz-1GHz

    BW: 30KHz

    ≤-36

    ≤-36

    1GHz-12.75GHz

    BW: 30KHz

    ≤-30

    ≤-30

    VSWR

    Palabuan BS / MS

    1.5

    Abdi / O Palabuhan

    N-Awéwé

    Impedansi

    50ohm

    Suhu Operasi

    -25 ° C ~ + 55 ° C

    Kalembaban relatif

    Max. 95%

    MTBF

    Min. 100000 jam

    Sasayogian tanaga

    DC-48V / AC220V (50Hz) / AC110V (60Hz) (± 15%)

    Fungsi pangimeutan Jauh

    Alarm waktu-nyata pikeun Status Panto, Suhu, Catu Daya, VSWR, Kaluaran Kaluaran

    Module Jauh Jauh

    RS232 atanapi RJ45 + Modem Nirkabel + Batré Li-ion anu Ditagih

    Bagian / Garansi
    1 taun pikeun repeater, 6 bulan pikeun asesoris

    ■ panyadia contat ■ Solusi & Aplikasi

    • * Modél: KT-TGY23
      * Kategori Produk: Jarak jauh 3g 4g 1800mhz telecom home gsm mobile signal booster

    • * Modél: KT-DRP-B75-P45-B
      * Kategori Produk: 30W 2g 3g 4g DCS1800MHz Band Selektif sinyal mobile Repeaters

    • * Model: MU : KT-RS850 / 1800-B25 / 25-P37A-J-48V-V1.0
      * Kategori Produk: 5W CDMA800MHz Air Coupling Frequency Shifting Repeater

    • * Modél:
      * Kategori Produk: Produk 9


  • Saméméhna:
  • Teras: