product_bg

2W CDMA800MHz broad band wireless Repeater

Pedaran pondok:

Pambuka Aplikasi Mainfeature & skénario Spesifikasi Bagian / Jaminan Sistem Kingtone Repeaters didesain pikeun méréskeun masalah sinyal sélulér lemah, anu jauh langkung mirah tibatan nambihan Base Station (BTS) anu anyar. Operasi utama sistem Repeaters RF nyaéta kéngingkeun sinyal ‐ kakuatan low ti BTS via transmisi frékuénsi radio teras ngirimkeun sinyal anu digedékeun ka daérah anu sinyalna jaringan henteu cekap. Sareng sinyal sélulér ogé dikuatkeun sareng dikirimkeun ka BTS vi ...


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    • Bubuka
    • Mainfeature
    • Aplikasi & skénario
    • Spésifikasi
    • Bagian / Garansi
    Kingtone NgulangSistem s dirancang pikeun méréskeun masalah sinyal sélulér lemah, anu langkung mirah tibatan nambihan Base Station (BTS) énggal. Operasi utama sistem RF Repeaters nyaéta nampi sinyal kakuatan low ti BTS ngalangkungan transmisi frékuénsi radio teras ngirimkeun amplified sinyal ka daérah anu sinyalna jaringan henteu cekap. Sareng sinyal sélulér ogé dikuatkeun sareng dikirimkeun ka BTS ngalangkungan arah anu sabalikna
    Mainfeature

    Fitur Utama
    Linear Liniéritas tinggi PA; Mangpaat sistem tinggi
    ◇ Téhnologi ALC calakan
    ◇ Full duplex sareng isolasi tinggi
    ◇ Kurva saring seukeut
    ◇ Operasi otomatis operasi anu merenah
    Ease Desain modular gampang dijaga
    ◇ Remote control / monitor / alarm via RF MODEM atanapi Ethernet
    Design Desain chassis IP65 pikeun aplikasi jero ruangan sareng outdoor

    Aplikasi & skénario
     gsm 850Mhz repeater nirkabel Aplikasi
    Pikeun ngalegaan sinyalna sinyal pikeun ngeusian area buta anu sinyalna lemah
    atanapi henteu sayogi.
    Luar: Bandara, Wilayah Pariwisata, Lapangan Golf, Torowongan, Pabrik, Distrik Pertambangan, Kalurahan jsb.
    Indoor: Hotel, Pusat Pameran, Basement, Balanja
    Mal, Kantor, Ngepak Banyak jsb.
    Utamana lumaku pikeun kasus sapertos kieu:
    Repeater tiasa mendakan tempat pamasangan anu tiasa nampi sinyal BTS murni dina tingkat anu cukup kuat kusabab Level Rx dina situs repeater kedah langkung ti ‐70dBm;
    Sareng tiasa nyumponan sarat isolasi anteneu pikeun nyingkahan osilasi diri.
      width=
     width=
    Spésifikasi

    Barang

    Kaayaan Nguji

    Spésifikasi

    Uplink

    Downlink

    Frékuénsi Gawe (MHz)

    Frékuénsi Nominal

    824 - 849MHz

    869 - 894MHz

    Gain (dB)

    Nomer Kaluaran Kaluaran-5dB

    90 ± 3

    Kaluaran Kaluaran (dBm)

    Sinyal modulasi GSM

    33

    33

    ALC (dBm)

    Sinyal Masukan nambihan 20dB

    Po±1

    Gambar Noise (dB)

    Dianggo di-bandMax. Mangtaun

    ≤5

    Ripple in-band (dB)

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ≤3

    Toleransi Frékuénsi (ppm)

    Kakuatan Nominal Kaluaran

    ≤0.05

    Reureuh Waktos (urang)

    Dianggo di-band

    ≤5

    Kasalahan Fase Puncak (°)

    Dianggo di-band

    ≤20

    Kasalahan Fase RMS (°)

    Dianggo di-band

    ≤5

    Léngkah Pangaturan Gain (dB)

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    1dB

    Mangtaun Jajaran pangaluyuan(dB)

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ≥30

    Gain Linear adjustable (dB)

    10dB

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ± 1.0

    20dB

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ± 1.0

    30dB

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ± 1,5

    Attenuasi Antar-modulasi (dBc)

    Dianggo di-band

    ≤-45

    Émisi palsu (dBm)

    9kHz-1GHz

    BW: 30KHz

    ≤-36

    ≤-36

    1GHz-12.75GHz

    BW: 30KHz

    ≤-30

    ≤-30

    VSWR

    Palabuan BS / MS

    1.5

    Abdi / O Palabuhan

    N-Awéwé

    Impedansi

    50ohm

    Suhu Operasi

    -25 ° C ~ + 55 ° C

    Kalembaban relatif

    Max. 95%

    MTBF

    Min. 100000 jam

    Sasayogian tanaga

    DC-48V / AC220V (50Hz) / AC110V (60Hz) (± 15%)

    Fungsi pangimeutan Jauh

    Alarm waktu-nyata pikeun Status Panto, Suhu, Catu Daya, VSWR, Kaluaran Kaluaran

    Module Jauh Jauh

    RS232 atanapi RJ45 + Modem Nirkabel + Batré Li-ion anu Ditagih

    Bagian / Garansi
    Garansi 12 bulan pikeun repeater. 6bulan pikeun asesoris

    ■ panyadia contat ■ Solusi & Aplikasi

    • * Modél: KT-CRP-B25-P45-B
      * Kategori Produk: 30W CDMA800MHz Daya Tinggi Amplifier Jarak Jauh Cakupan Luar Booster Band Repéater Selektif

    • * Model: KT-CPS-400-03
      * Kategori Produk: 400-470MHz 3 Jalan Rongga Splitter

    • * Modél:
      * Kategori Produk: Antenna Yagi

    • * Modél: KT-4G27-2600
      * Kategori Produk: lte repeater band4 network booster 4g mobile signal booster 2600


  • Saméméhna:
  • Teras: