product_bg

2W IDEN800 + 33dBm Band Selective Repeater

Pedaran pondok:

Pambuka Aplikasi Mainfeature & skénario Spesifikasi Bagian / Garansi 2W IDEN800 + 33dBm Band Selective Repeater Kingtone Repeaters sistem didesain kanggo méréskeun masalah sinyal mobile anu lemah, anu langkung mirah tibatan nambihan Base Station (BTS) anu énggal. Operasi utama sistem Repeaters RF nyaéta nampi sinyal low-power ti BTS ngalangkungan transmisi frékuénsi radio teras ngirimkeun sinyal anu dikuatkeun ka daérah anu sinyalna jaringan henteu cekap. Sareng sinyal sélulérna nyaéta ...


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    • Bubuka
    • Mainfeature
    • Aplikasi & skénario
    • Spésifikasi
    • Bagian / Garansi
    2W IDEN800 + 33dBm Band Selective Repeater
    Sistem Kingtone Repeaters didesain kanggo méréskeun masalah sinyal mobile anu lemah, anu langkung mirah tibatan nambihan Base Station (BTS) anu énggal. Operasi utama sistem Repeaters RF nyaéta nampi sinyal low-power ti BTS ngalangkungan transmisi frékuénsi radio teras ngirimkeun sinyal anu dikuatkeun ka daérah anu sinyalna jaringan henteu cekap. Sareng sinyal sélulér ogé dikuatkeun sareng dikirimkeun ka BTS ngalangkungan arah anu sabalikna
    Mainfeature
    Fitur Utama
    Linear Liniéritas tinggi PA; Mangpaat sistem tinggi
    ◇ Téhnologi ALC calakan
    ◇ Full duplex sareng isolasi tinggi
    ◇ Kurva filter seukeut ◇ Operasi otomatis operasi anu merenah
    Ease Desain modular gampang dijaga
    ◇ Remote control / monitor / alarm via RF MODEM atanapi Ethernet
    Design Desain chassis IP65 pikeun aplikasi jero ruangan sareng outdoor
    Aplikasi & skénario
    "
    "
    Aplikasi
    Pikeun ngalegaan sinyalna sinyal pikeun ngeusian area buta anu sinyalna lemah atanapi henteu sayogi. Luar: Bandara, Wewengkon Pariwisata, Lapangan Golf, Torowongan, Pabrik, Kacamatan Pertambangan, Désa jsb Indoor: Hotel, Pusat Pameran, Basement, Shopping Mall, Kantor, Packing Lot sareng sajabina Terutama dina kasus sapertos kieu: repeater tiasa mendakan tempat pamasangan anu tiasa nampi sinyal BTS murni dina tingkat anu cukup kuat kusabab Level Rx dina situs repeater kedah langkung ti ‐70dBm; Sareng tiasa nyumponan sarat isolasi anteneu pikeun nyingkahan osilasi diri. Diménsi sareng beurat Dimensi (ukuran bungkus): 530mm * 310mm * 164mm Beurat: NW17KG GW19KG
    Spésifikasi

    Spésifikasi Téknis  

    Barang

    Kaayaan Nguji

    Spésifikasi

    Meno

    Uplink

    Downlink

    Frékuénsi Gawe (MHz)

    Frékuénsi Nominal

    806-883MHz

    851 - 866MHz

     

    Bandwidth

    Nominal Band

    15MHz

     

    Gain (dB)

    Nominal Kaluaran Kakuatan-5dB

    95 ± 3

     

    Kaluaran Kaluaran (dBm)

    Sinyal modulasi GSM

    33

    33

     

    ALC (dBm)

    Sinyal Masukan nambihan 20dB

    Po±1

     

    Gambar Noise (dB)

    Dianggo di-bandMax. Mangtaun

    ≤5

     

    Ripple in-band (dB)

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ≤3

     

    Toleransi Frékuénsi (ppm)

    Kakuatan Nominal Kaluaran

    ≤0.05

     

    Reureuh Waktos (urang)

    Dianggo di-band

    ≤5

     

    Léngkah Pangaturan Gain (dB)

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    1dB

     

    Gain Adjustment Range (dB)

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ≥30

     

    Gain Linear adjustable (dB)

    10dB

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ± 1.0

     

    20dB

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ± 1.0

     

    30dB

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ± 1,5

     

    Kaluar tina Band Gain

    ±400KHz

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    65

     

    ±600KHz

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    55

     

    ±1MHz

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    45

     

    ±5MHz

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    35

     

    Attenuasi Antar-modulasi (dBc)

    Dianggo di-band

    ≤-45

     

    Émisi palsu (dBm)

    9kHz-1GHz

    BW: 30KHz

    ≤-36

    ≤-36

     

    1GHz-12.75GHz

    BW: 30KHz

    ≤-30

    ≤-30

     

    VSWR

    Palabuan BS / MS

    1.5

     

    Abdi / O Port

    N-Awéwé

     

    Impedansi

    50ohm

     

    Suhu Operasi

    -25 ° C ~ + 55 ° C

     

    Kalembaban relatif

    Max. 95%

     

    MTBF

    Min. 100000 jam

     

    Sasayogian tanaga

    DC-48V / AC220V (50Hz) / AC110V (60Hz) (± 15%)

     

    Fungsi pangimeutan Jauh

    Alarm waktu-nyata pikeun Status Panto, Suhu, Catu Daya, VSWR, Kaluaran Kaluaran

     

    Module Jauh Jauh

    RS232 atanapi RJ45 + Modem Nirkabel + Batré Li-ion anu Ditagih

     

    Bagian / Garansi
    Jaminan 1 taun pikeun alat, 6 bulan pikeun asesoris

    ■ panyadia contat ■ Solusi & Aplikasi

    • * Model: KT-RS900 / 1800-B25 / 25-P33B
      * Kategori Produk: 2W GSM900MHz Air Coupling Wireless Frequency Shifting Repeater

    • * Model: KT-TRP-B15-P45-B
      * Kategori Produk: 30W Tetra800MHz Band Selective Repeaters

    • * Model: KT-4GLTE REPEATER
      * Kategori Produk: 2watt Kingtone 4g 2600Mhz repeater, 4G LTE sinyal amplifier sinyal telepon sélulér

    • * Modél:
      * Kategori Produk: anteneu yagi


  • Saméméhna:
  • Teras: