product_bg

5W Tetra800MHz Band Selective Repeaters

Pedaran pondok:

Pambuka Aplikasi Mainfeature & skenario Spesifikasi Bagian / Jaminan Sistem Kingtone Repeaters dirancang pikeun méréskeun masalah sinyal sélulér lemah, anu jauh langkung mirah tibatan nambihan Base Station (BTS) anu énggal. Operasi utama sistem Repeaters RF nyaéta nampi sinyal low-power ti BTS ngalangkungan transmisi frékuénsi radio teras ngirimkeun sinyal anu dikuatkeun ka daérah anu sinyalna jaringan henteu cekap. Sareng sinyal sélulér ogé dikuatkeun sareng dikirimkeun ka BTS v ...


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    • Bubuka
    • Mainfeature
    • Aplikasi & skénario
    • Spésifikasi
    • Bagian / Garansi

    Kingtone NgulangSistem s dirancang pikeun méréskeun masalah sinyal mobile anu lemah, anu langkung mirah tibatan nambihan Base Station (BTS) anu énggal. Operasi utama RFNgulangSistem s pikeun nampi sinyal daya low ti BTS ngalangkungan transmisi frékuénsi radio teras ngirimkeun sinyal anu dikuatkeun ka daérah anu sinyalna jaringan henteu cekap Sareng sinyal sélulér ogé dikuatkeun sareng dikirimkeun ka BTS ngalangkungan arah anu sabalikna

    Mainfeature
    Fitur utama:
    Linieritas tinggi PA; Keuntungan sistem tinggi ;
    Teknologi ALC calakan ;
    Duplex lengkep sareng isolasi tinggi tina uplink ka downlink ;
    Operasi otomatis Operasi anu merenah ;
    Téhnik terpadu kalayan kinerja anu dipercaya;
    Pemantauan lokal sareng jarak jauh (opsional) kalayan alarm kasalahan otomatis & kadali jarak jauh;
    Desain cuaca pikeun instalasi sadaya-hawa;
    Aplikasi & skénario

    TETRA 800 Aplikasi REPEATER
    Pikeun ngalegaan sinyalna sinyal pikeun ngeusian area buta anu sinyalna lemah
    atanapi henteu sayogi.
    Luar: Bandara, Wilayah Pariwisata, Lapangan Golf, Torowongan, Pabrik, Distrik Pertambangan, Kalurahan jsb.
    Indoor: Hotel, Pusat Pameran, Basement, Balanja
    Mal, Kantor, Ngepak Banyak jsb.
    Utamana lumaku pikeun kasus sapertos kieu:
    Repeater tiasa mendakan tempat pamasangan anu tiasa nampi sinyal BTS murni dina tingkat anu cukup kuat kusabab Level Rx dina situs repeater kedah langkung ti ‐70dBm;
    Sareng tiasa nyumponan sarat isolasi anteneu pikeun nyingkahan osilasi diri.

     border=
     border=
    Spésifikasi

    Barang

    Kaayaan Nguji

    Spésifikasi

    Uplink

    Downlink

    Frékuénsi Gawe (MHz)

    Frékuénsi Nominal

    806 - 821MHz

    851 - 866MHz

    Gain (dB)

    Nomer Kaluaran Kaluaran-5dB

    95 ± 3

    Kaluaran Kaluaran (dBm)

    Sinyal modulasi GSM

    33

    40

    ALC (dBm)

    Sinyal Masukan nambihan 20dB

    Po±1

    Gambar Noise (dB)

    Dianggo di-bandMax. Mangtaun

    ≤5

    Ripple in-band (dB)

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ≤3

    Toleransi Frékuénsi (ppm)

    Kakuatan Nominal Kaluaran

    ≤0.05

    Reureuh Waktos (urang)

    Dianggo di-band

    ≤5

    Kasalahan Fase Puncak (°)

    Dianggo di-band

    ≤20

    Kasalahan Fase RMS (°)

    Dianggo di-band

    ≤5

    Léngkah Pangaturan Gain (dB)

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    1dB

    Mangtaun Jajaran pangaluyuan(dB)

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ≥30

    Gain Linear adjustable (dB)

    10dB

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ± 1.0

    20dB

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ± 1.0

    30dB

    Kakuatan Nominal Kaluaran -5dB

    ± 1,5

    Attenuasi Antar-modulasi (dBc)

    Dianggo di-band

    ≤-45

    Émisi palsu (dBm)

    9kHz-1GHz

    BW: 30KHz

    ≤-36

    ≤-36

    1GHz-12.75GHz

    BW: 30KHz

    ≤-30

    ≤-30

    VSWR

    Palabuan BS / MS

    1.5

    Abdi / O Palabuhan

    N-Awéwé

    Impedansi

    50ohm

    Suhu Operasi

    -25 ° C ~ + 55 ° C

    Kalembaban relatif

    Max. 95%

    MTBF

    Min. 100000 jam

    Sasayogian tanaga

    DC-48V / AC220V (50Hz) / AC110V (60Hz) (± 15%)

    Fungsi pangimeutan Jauh

    Alarm waktu-nyata pikeun Status Panto, Suhu, Catu Daya, VSWR, Kaluaran Kaluaran

    Module Jauh Jauh

    RS232 atanapi RJ45 + Modem Nirkabel + Batré Li-ion anu Ditagih

    Bagian / Garansi
    garansi: 1 taun pikeun repeater, 6 bulan pikeun asesoris

    ■ panyadia contat ■ Solusi & Aplikasi

    • * Modél: KT-PRP-B60-P33-B
      * Kategori Produk: 2W PCS 1900 MHz 2g 3g band selektif sél repeater

    • * Modél: KT-CRP-B25-P40-B
      * Kategori Produk: 10W 40dBM CDMA800MHz Band Selective RF Repeaters amplifier

    • * Model: KTWTY-09-046V
      * Kategori Produk: (450-470MHz) anteneu 9dBi Yagi

    • * Modél: KT-GSM900-ICS-P33
      * Kategori Produk: repeater sinyal telepon sélulér 2Watt GSM 900 ICS


  • Saméméhna:
  • Teras: