jiejuefangan

Komunikasi jaringan swasta di COVID-19

2020 pasti janten taun anu teu biasa, COVID-19 parantos nyapu dunya sareng nyababkeun musibah anu teu acan pernah dilakukeun pikeun manusa sareng mangaruhan saha waé di sakumna dunya. Sedengkeun pikeun 09 Jul, langkung ti 12,12 m kasus parantos dikonfirmasi di dunya, sareng statistik nunjukkeun yén éta masih berkembang. Dina waktos anu paling tangguh ieu, Kingtone parantos ngusahakeun anu pangsaéna pikeun meunang perang ngalawan COVID-19 ku ngamangpaatkeun kaahlian urang.

Dina waktos anu nangtang ieu, naha kontrol lalu lintas skala ageung, lembaga médis darurat alokasi, sareng distribusi, atanapi padamel kasihatan ngubaran penderita inféksi di tempat damel atanapi tekanan tina kawijakan curfew, aranjeunna sadayana nempatkeun panjaluk anu langkung luhur kana komunikasi anu épéktip. Kumaha komunikasi dina jarak anu aman, sareng damel épéktip sareng teratur dina lingkungan anu rumit, penting pisan sareng uji coba komunikasi darurat ogé penting.

news2 pic1

Kusabab jaringan pribadi dioperasikeun dina pita prékuénsi swasta, aya seueur kaunggulan tibatan jaringan umum dina waktos sesah ieu.

1. Sistem langkung aman sareng dipercaya;

2. Panggilan grup, telepon prioritas sareng fitur sanésna sareng kaunggulan tina jaringan pribadi nyumponan paréntah anu akurat sareng panjadwalna;

3. Dina waktos anu sami sareng ngajadwalkeun sora, sistem jaringan pribadi ogé tiasa ngirim gambar, pidéo, lokasi, sareng inpormasi instan.

Dina perang ngalawan COVID-19, komunikasi jaringan pribadi parantos janten dukungan penting pikeun merangan COVID-19.

Seueur fasilitas médis ngandelkeun sistem radio walkie-talkie pikeun ningkatkeun komunikasi di kalangan staf nalika COVID-19. Nalika kaayaan kahirupan batur, atanapi kaséhatanana, komunikasi mangrupikeun hal anu paling penting. Épéktip komunikasi tiasa ngabantosan padamel kasehatan ningkatkeun aliran damelna.

Vicky Watson, diréktur perawat, nyatakeun yén walkie talkie ngabantosan anjeunna pikeun ningkatkeun éfisiénsi padamelan. "Salami mangtaun-taun, urang parantos nyéépkeun waktos lumpat nyobian milarian kolega kami, tapi walkie talkie saé pisan yén kami henteu kedah lumpat milarian batur. Sareng walkie talkie langkung mirah tibatan alat komunikasi anu sanés. Urang ngan ukur kedah nyorong tombol; maka urang tiasa nyarios. ” Aya seueur kasus nunjukkeun kumaha komunikasi darurat jalan.

Solusi kingtone ERRCS (Sistem Komunikasi Radio Tanggapan Darurat) solusi ngahijikeun rupa-rupa solusi komunikasi. Solusi Kingtone ERRCS ditujukeun pikeun ngawangun paréntah darurat sareng platform pamrosésan inpormasi pikeun klien, anu henteu ngandelkeun jaringan umum, sinyalna jarak jauh (dugi ka 20km), sareng éta tiasa nyayogikeun monitoring, pre-alarm, sareng bantuan nyalametkeun ngalangkungan maju téknologi.

news2 pic2

Kanggo ayeuna, kaayaan ningkat unggal dinten, anu teu tiasa leupas tina dedikasi tanpa pamrih para pagawé perawatan kaséhatan payun, pagawé pamaréntah, sareng sukarelawan, sareng sajabina, ogé henteu tiasa leupas tina dukungan kuat komunikasi jaringan pribadi perusahaan dina sisi komunikasi jaringan. Epidem global henteu bérés; tugasna masih hésé. Henteu masalah iraha sareng dimana, dipercaya yén Kingtone bakal salawasna nyumponan kabutuhan pencegahan sareng pangendalian wabah, sareng bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan perang epidemi ieu.


Waktos Post: Feb-02-2021