bg-03

Repeater sélulér pikeun sinyalna Dina-gedong

Kumaha Sistem Repeater Kami Gawé

Ngaliwatan anteneu anu gaduhna tinggi disimpen dina rohangan hateup atanapi daérah anu sayogi sanésna kami tiasa merebut sinyal luar anu paling lemah anu lemah pisan nalika lebet ka gedong. Hal ieu dilakukeun ku ngarahkeun anteneu kami ka arah mastaka panyadia jaringan lokal. Saatos sinyal éksternal direbut dikirimkeun ka sistem repeater kami liwat kabel Low-Loss Coax. Sinyal anu lebet kana sistem repeater nampi amplifikasi teras nyebarkeun deui sinyalna di daérah anu tangtu. Dina raraga mastikeun yén sinyalna dipendakan di sapanjang gedong kami tiasa nyambungkeun anteneu jero rohangan ka repeater ngalangkungan sistem kabel sareng splitter. Anteneu omni anu disimpen sacara strategis dipasang ngalangkungan gedong pikeun ngadistribusikaeun sinyal anu sami ka sadaya daérah anu dipikahoyong.
Inbuilding coverage solution

Waktos Post: Feb-18-2017