bg-03

Sistem Repeater ICS

Kingtone ICS Repeater digunakeun pikeun ekstensi sinyal sinyal GSM, DCS, atanapi WCDMA khusus pikeun aplikasi luar. ICS Repeater tiasa ngabolaykeun sinyal umpan balik multi-jalur sacara langsung ku ngagunakeun téknologi prosesor sinyal digital sareng ngahindaran gangguan kusabab isolasi anu teu cekap. Kalayan 30 dB kamampuan pembatalan isolasi, anténeu jasa sareng anténeu donor tiasa dipasang dina menara ukuran sedeng anu sami kalayan jarak nangtung anu pondok. Maka, panerapan RF repeater luar bakal janten langkung gampil sareng hemat biaya.
Unit-unit ieu tiasa dilarapkeun ka lingkungan luar dimana menara tinggi henteu sayogi. Salaku conto, daérah jalan raya, tempat wisata, sareng Resor.

Ku ukuran alitna tiasa disumputkeun kalayan teu aya kasusah sareng sadaya sistem tiasa disamuflase kalayan gampang, dibandingkeun sareng BTS / Node B, janten janten solusi penting pikeun daérah anu diprotes pisan ..
repeater

Waktos Post: Feb-22-2017